top of page
Search

ZIEX 310A ECORUN (ΟΕ) ΠΡΩΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ AUDI A3 PLUG IN HYBRID.

Updated: Jul 16, 2021


Η χαμηλή αντίσταση κύλισης, η βέλτιστη πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες καθώς και η ικανότητα αντοχής σε υψηλά φορτία είναι οι ειδικές απαιτήσεις ελαστικών για τα σημερινά ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα. Η Falken Tyre Europe υποστηρίζει τους κατασκευαστές οχημάτων για την ικανοποίηση αυτών των απαιτήσεων, με το πιο πρόσφατο παράδειγμα να είναι η τοποθέτηση του ZIEX ZE310A ECORUN AO (205 / 55R16 94V XL) στο Ingolstadt, όπου κατασκευάζεται το επιτυχημένο υβριβικό AUDI A3 TFSI e.


Από το λανσάρισμά του το 2019, το καλοκαιρινό ελαστικό της Falken δεν κέρδισε μόνο οδηγούς με γνώμονα την απόδοση, αλλά και επανειλημμένα έπεισε ανεξάρτητους οργανισμούς δοκιμών όπως το Austrian Automobile and Touring Club και το Touring Club Switzerland για τις ικανότητές του.


Αυτοί οι αξιόπιστοι οργάνισμοι έχουν απονείμει στο FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN την «Συνιστώμενη» βαθμολογία και οι κριτικοί στο ACE Lenkrad και το ABRÖ κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα. Το FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN έλαβε βαθμολογία "Good" στο κύριο τεστ καλοκαιρινών ελαστικών AUTOBILD ALLRAD, όπου οι συντάκτες εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από τις δυνατότητες απόδοσης, τον υγρό χειρισμό και τις μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος.


Τα θετικά αποτελέσματα των δοκιμών είναι το αποτέλεσμα της εκτεταμένης ανάπτυξης και υιοθέτησης της τελευταίας τεχνολογίας ελαστικών της Falken. Για παράδειγμα, το ZIEX ZE310 ECORUN είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία "Adaptive Constant Pressure" (ACP), εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή πίεσης στο έμπλαστρο επαφής.

Το πέλμα ACP βελτιώνει επίσης την κατευθυντική σταθερότητα, εξασφαλίζει ομοιόμορφο ρυθμό φθοράς και μειώνει την αντίσταση κύλισης για να μεγιστοποιήσει την απόδοση.


Το ελαστικό οφείλει τη βελτιωμένη πρόσφυση και τη βέλτιστη μετατόπιση του νερού, καθώς και τα σχετικά άριστα χαρακτηριστικά υδατοπλάνησης στον καινοτόμο σχεδιασμό τεσσάρων αυλακώσεων του πέλματος του ελαστικού.


Εφαρμόζοντας την αποδεδειγμένη μεθοδολογία 4D NANO DESIGN, επιτρέπει στους μηχανικούς της να ξεκλειδώσουν την απόδοση νέων υλικών σε νανο κλίμακα και να αναπτύξουν μια πρωτοποριακή λαστιχένια ένωση για το ZIEX ZE310 ECORUN. Το αποτέλεσμα είναι η εκτεταμένη απόσταση σε μίλια, η βελτιωμένη απόδοση καθώς και μια πιο άνετη διαδρομή για να διασφαλιστεί ότι τα ελαστικά του είναι οικονομικά και ενεργειακά αποδοτικά.

«Η κινητικότητα υφίσταται μια περίοδο αλλαγής με αυξημένη ζήτηση για ελαστικά κατάλληλα για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα. Είμαι, λοιπόν, πολύ χαρούμενοι που τα προϊόντα μας ικανοποιούν τις απαιτήσεις για καινοτόμα και ασφαλή ελαστικά τόσο για την ΟΕ όσο και για το aftermarket », λέει ο Christian Stolting, βασικός διαχειριστής λογαριασμού ΟΕ στην Falken Tyre Europe.


Η ποιότητα του ελαστικού Falken έπεισε την AUDI, της οποίας τα ελαστικά φέρουν την επιπρόσθετη ονομασία A στο όνομά τους, που σημαίνει ένα προϊόν ΟΕ στο Falken, για να επιλέξει το Falken. Ακολουθεί προηγούμενες συμφωνίες για την προμήθεια του αυτοκινήτου Q3 και A1 στην premium μάρκα. Για την αγορά εξοπλισμού, το ελαστικό ZIEX ZE310 ECORUN διατίθεται σε 124 μεγέθη από 14 έως 19 ίντσες στη σειρά 35 - 70 και έχει εγκριθεί για βαθμολογίες ταχύτητας H / V / W (210 - 270 km / h).


Περισσότερες πληροφοριες μπορείτε να βρείτε στην σελιδα μας στον πιο κάτω σύνδεσμο104 views0 comments

Comments


bottom of page