top of page
Search

Το πρώτο ελαστικό με τεχνολογία “CORESEAL” από την Sumitomo είναι γεγονός!





Το πρώτο ελαστικό της Falken που διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία στεγανοποίησης ελαστικών που σφραγίζει αμέσως τρυπήματα και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο φθαρμένου ελαστικού, θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Αρχικά διαθέσιμο σε δύο μεγέθη της Falken’s all-season EUROALL SEASON AS210, το CORESEAL αποτρέπει την απώλεια πίεσης αέρα λόγω τρυπήματος σφραγίζοντας αυτόματα τυχόν τρύπες έως και πέντε χιλιοστά στην επιφάνεια του πέλματος, προσφέροντας άνεση, κόστος και ασφάλεια στους οδηγούς.




Η ιδιόκτητη τεχνολογία CORESEAL της Falken διαθέτει ένα στρώμα εξαιρετικά κολλώδους, αλλά παπαχύρρευστου στεγανωτικού στην εσωτερική επένδυση του ελαστικού. Εάν το ελαστικό έχει τρυπηθεί, το στεγανωτικό ρέει αυτόματα στην οπή και έτσι αποτρέπει περαιτέρω απώλεια πίεσης αέρα. Η CORESEAL αποφεύγει την ταλαιπωρία και τα ζητήματα ασφάλειας της εμπειρίας μιας διάτρησης.



"Το CORESEAL είναι μια απλή λύση σε ένα πολύ συχνό κουραστικό πρόβλημα", λέει ο Andreas Giese, ανώτερος διευθυντής εταιρικού σχεδιασμού/σχεδιασμού προϊόντων στη Falken Tyre Europe. «Τώρα δεν χρειάζεται πλέον να αλλάζετε ελαστικό ή να περιμένετε οδική βοήθεια, μπορείτε απλά να συνεχίσετε το ταξίδι σας. Το CORESEAL είναι ένα σημαντικό βήμα για να γίνουν τα ελαστικά πιο έξυπνα και αποδοτικά ».




Σε πώληση στη Γερμανία από τον Ιούλιο του 2021, το Falken θα προσφέρει αρχικά 235/55R18 104V XL και στη συνέχεια το 225/50R17 98V XL all-season EUROALL SEASON AS210.


Η Falken συνιστά τη χρήση συστήματος παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών με τα CORESEAL ελαστικά του και προτείνει να ελέγχεται τυχόν διάτρηση από επαγγελματία ελαστικών.


Ο Όμιλος Sumitomo ασχολείται ενεργά με την ανάπτυξη και την προώθηση τεχνολογιών «χωρίς ανταλλακτικά» που εξαλείφουν την ανάγκη για ανταλλακτικά ελαστικά. Εκτός από το CORESEAL, έχουμε ήδη κυκλοφορήσει διάφορα ελαστικά FEXM (Falken Extended Mobility Technology) που διαθέτουν τα ιδιόκτητα μας και τώρα προωθούμε επίσης την ανάπτυξη της τεχνολογίας GYROBLADE "airless tyre", η οποία θα εξαλείψει εντελώς την ανάγκη για πεπιεσμένο αέρα. Επειδή αυτές οι τεχνολογίες εξαλείφουν την ανάγκη για ανταλλακτικά ελαστικά, όχι μόνο συμβάλλουν στην εξοικονόμηση πόρων, αλλά μειώνουν επίσης τα φορτία των οχημάτων για βελτιωμένη απόδοση καυσίμου.




https://www.srigroup.co.jp/english/newsrelease/2015/2015_129.html


Με βάση το SMART TIRE CONCEPT*3 για την ανάπτυξη ελαστικών και περιφερειακών υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Mobility Society of the Future, το Sumitomo Rubber Group θα συνεχίσει να εργάζεται για την προώθηση της ανάπτυξης προϊόντων που παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια και μεγαλύτερη φιλικότητα προς το περιβάλλον.


Πηγή




39 views0 comments
bottom of page