top of page
Search

FALKEN AZENIS FK520 UHP ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SUMITOMO.



Χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την πρόσβαση στα πιο προηγμένα υλικά και την τελευταία τεχνολογία προσομοίωσης, η Falken ανακοίνωσε μια νέα σειρά ελαστικών UHP με προσανατολισμό στον ασφαλή και σπορ χειρισμό για επιδόσεις και εφαρμογές SUV.


Το νέο Azenis FK520 είναι ενισχυμένο με Aramid, όπως και τα νικηφόρα ελαστικά μηχανοκίνητου αθλητισμού του, το Falken AZENIS FK520 είναι δομικά ισχυρότερο και πιο άκαμπτο για να παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα και ακριβέστερη συμπεριφορά διεύθυνσης. Χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνικές κατασκευής, οι μηχανικοί της Falken κατάφεραν να μειώσουν το βάρος του ελαστικού κατά 10 τοις εκατό (10%) σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Χάρη στο χαμηλότερο βάρος του, η μη αναρτημένη μάζα και η αντίσταση κύλισης μειώνονται, βελτιώνοντας την απόδοση καυσίμου.




Η αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού αντικατοπτρίζεται επίσης στην εξαιρετική απόδοση του ελαστικού τόσο σε βρεγμένες όσο και σε στεγνές συνθήκες. Ως ναυαρχίδα της γκάμας, οι μηχανικοί της Falken δεν έκαναν συμβιβασμούς κατά την ανάπτυξη αυτών των ελαστικών για να επιτύχουν βέλτιστη πρόσφυση στην επιφάνεια και οδηγική απόδοση. Επιπλέον, ανέπτυξαν επίσης ένα νέο πέλμα «Diamond Cut» για το AZENIS FK520. Η FALKEN χρησιμοποίησε προηγμένη τεχνολογία 4D νανο-προσομοίωσης από την Ιαπωνία για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των άκρων του μπλοκ πέλματος «Diamond Cut» και των ενσωματωμένων στοιχείων μείωσης θορύβου. Η διάταξη αυτών των μικρών εσοχών προκαλεί μικροσκοπικούς στροβιλισμούς που μειώνουν αποτελεσματικά τον θόρυβο κύλισης των ελαστικών που είναι συνώνυμα με τα ελαστικά UHP. Μια βελτιστοποιημένη περιοχή επαφής με το δρόμο βοηθά στη διασφάλιση της ομοιόμορφης χρήσης τους και βελτιώνει την οδική επαφή.




«Το Falken AZENIS FK520 προσφέρει πρόσφυση, αξιοπιστία, επιδόσεις και αποτελεσματικότητα σε ένα ελαστικό UHP», εξηγεί ο Andreas Giese, Ανώτερος Διευθυντής Εταιρικού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Προϊόντων της Falken Tyre Europe GmbH. «Εδώ στο Falken, συνδυάσαμε όλη την εμπειρία μας στην ανάπτυξη υλικών και την τεχνολογία προσομοίωσης για να δημιουργήσουμε εξαιρετικά ελαστικά premium υψηλής απόδοσης».


Το Falken AZENIS FK520 θα είναι διαθέσιμο από την άνοιξη του 2022 και αρχικά θα διατίθεται σε 81 μεγέθη, που κυμαίνονται από 17 έως 21 ίντσες, για αυτοκίνητα και ισχυρά SUV.



24 views0 comments
bottom of page