top of page
Search

ΤΟ FALKEN AZENIS FK510 ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΘΕΡΙΝΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ του ADAC 2021

Το ελαστικό Falken AZENIS FK510 εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων (UHP) έχει εξασφαλίσει ακόμη ένα βραβείο αφού ανακηρύχθηκε νικητής στο Allgemeiner Deutscher Automobilclub e.V. (ADAC) 2021 όσον αφορά δοκιμές θερινών ελαστικών.






Η «καλή» βαθμολογία από το διάσημο ADAC ακολουθεί μια «εξαιρετικά συνιστώμενη» (highly recommended) βαθμολογία τόσο από το Touring Club Switzerland (TCS) όσο και από το Austrian Automobile Touring Club (ÖAMTC) στις καλοκαιρινές δοκιμές ελαστικών του 2021.


Δοκιμάστηκαν συνολικά 17 ελαστικά στην διάσταση 225/50R17 με δείχτη ταχύτητας Υ (300km/h), κατάλληλα για πολλά μεσαίου μεγέθους οχήματα όπως το Audi A4 ή το Volkswagen Passat. Το αποτέλεσμα σηματοδοτεί τη δεύτερη νίκη για ένα πέλμα της Falken σε μια δοκιμή θερινών ελαστικών του ADAC.


Σύμφωνα με τους δοκιμαστές ADAC, τα ελαστικά Falken "πείθουν με την σταθερότητα" και προσφέρουν "top values" σε βρεγμένους και στεγνούς δρόμους, οδηγώντας τελικά στην κορυφαία βαθμολογία 2,1 (καλή).


Στο κύριο κριτήριο της υγρής απόδοσης, όλα τα ελαστικά υποβλήθηκαν σε διάφορες δοκιμές όπως φρενάρισμα, διαμήκη και εγκάρσια υδροπλάνηση, χειρισμός καθώς και κυκλική πλευρική καθοδήγηση. Αυτά τα αποτελέσματα αποτελούσαν το 40% της συνολικής βαθμολογίας. Σκορ 2,0, το ελαστικό της Falken ήταν κοντά στην κορυφαία βαθμολογία σε αυτά τα στοιχεία.




Με το 20% του συνολικού αποτελέσματος που απονέμεται για στεγνό χειρισμό, έλεγχο και φρενάρισμα σε ξηρές επιφάνειες, η Falken πέτυχε μια ακόμη «καλή» βαθμολογία με 1,9. Οι ιδιότητες φθοράς αντιπροσώπευαν επίσης το είκοσι τοις εκατό (20%) και με μια άλλη πειστική απόδοση, το ελαστικό της Falken σημείωσε 2,0 (καλό).


Για τα άλλα κριτήρια, όπως ο θόρυβος και η κατανάλωση καυσίμου, το καθένα αξίζει το δέκα τοις εκατό της συνολικής βαθμολογίας που κέρδισε το ελαστικό της Falken ανταγωνιστικά για να εξασφαλίσει ότι εξασφάλισε την κορυφαία θέση αφού είχαν συνδυαστεί όλες οι δοκιμές.




"Είμαστε πολύ ευτυχείς που τερματίζουμε στην κορυφή σε αυτό το εξαιρετικά ανταγωνιστικό τμήμα αυτού του φημισμένου τεστ", σχολιάζει ο Andreas Giese, ανώτερος διευθυντής σχεδιασμού προϊόντων / εταιρικός σχεδιασμός της Falken Tyre Europe GmbH. "Για άλλη μια φορά, αποδείξαμε ότι τα ελαστικά Falken πληρούν όλες τις απαιτήσεις ενός premium ελαστικού."





Συνεχώς εξελίχθηκε από την κυκλοφορία του το 2016, το Falken AZENIS FK510 είναι τώρα διαθέσιμο σε 96 μεγέθη. από 17 έως 22 ίντσες με προφίλ που κυμαίνονται από 25 έως 55 σειρές και έχουν εγκριθεί για ταχύτητες έως και πάνω από 300 km / h.


Περισσότερες πληροφορίες για διαθεσιμότητα και λεπτομέρειες μπορείτε να βρέιτε στην ιστοσελιδα μας. www.dphotioultd.com ή στο +35722754468


Πηγές:

243 views0 comments
bottom of page