top of page
Search

Η Falken γιορτάζει την κατάκτηση βάθρου στον τρίτο γύρο του αγώνα αντοχής στο NÜRBURGRING

Updated: May 12, 2021



Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της Falken Motorsports: η μάρκα ελαστικών γιόρτασε την τρίτη θέση στο 62ο Eibach ADAC ACAS Cup, που είναι ο τρίτος γύρος της σειράς Nürburgring Endurance. Ο Klaus Bachler και ο Martin Ragginger στην # 4 Porsche 911 GT3 R ολοκλήρωσαν έναν άψογο αγώνα και δικαίως ήταν ικανοποιημένοι με την πρώτη τους επιτυχία στο βάθρο στη νέα σεζόν. Το δέυτερο αυτοκίνητο, η # 3 Porsche με τον Lance David Arnold και τον Dirk Werner πίσω από το τιμόνι, τερμάτισε στην 18η θέση.


Ο Βέρνερ αντικατέστησε τον Thomas Preining, ο οποίος ήταν θετικός στον Covid-19 και σύμφωνα με τις οδηγίες, δεν μπορούσε να είναι παρών αυτό το Σαββατοκύριακο. Ευτυχώς, δύο ακόμη αρνητικά τεστ επιβεβαίωσαν ότι ο Thomas Preining είναι υγιής.


Τα προκριματικά το πρωινό του Σαββάτου ήταν αρχικά χαοτικά, με αρκετά ατυχήματα και εργασίες επισκευής της πίστας οδήγησαν τα προκριματικά σε μεγάλη καθυστέρηση με αποτέλεσμα τη διακοπή και το πρόωρο τέλος της συνεδρίας. Ο Martin Ragginger και ο Klaus Bachler κατέληξαν στην ενδέκατη θέση του προκιρματικού γύρου με την # 4 Porsche, τον Lance David Arnold και τον Dirk Werner να προκριθούν στην 20η θέση.




Για άλλη μια φορά το πεδίο της σειράς Nürburgring Endurance ήταν πολύ δυνατό: Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα GT3 μπήκαν στον τρίτο γύρο του NLS για να προετοιμαστούν για το μεγάλο 24ωρο κλασικό τον Ιούνιο.


Μετά την έναρξη του τετράωρου αγώνα, οι δύο Falken Porsche έχουν ήδη καθιερωθεί στην κορυφή 10. Οι οδηγοί και τα ελαστικά Falken έχουν πείσει με την εξαιρετική τους απόδοση σε κρύες καιρικές συνθήκες. Με γρήγορους χρόνους γύρου και πιέζοντας το αμάξι άψογα στα όρια του, ο Ragginger και Bachler πολέμησαν προς τα εμπρός.


Μετά το τελευταίο pit stop, το δίδυμο Falken κατέλαβε την τρίτη θέση και το υπερασπίστηκε μέχρι τη γραμμή τερματισμού. Ο Ντιρκ Βέρνερ και ο Λανς Ντέιβιντ Άρνολντ έφτασαν επίσης στην καρώ σημαία ολοκλήρωσαν το δυνατό αποτέλεσμα της ομάδας με τη 19η θέση. Η νίκη πήγε στη φιλική ομάδα της Porsche της Frikadelli Racing.


Ο επόμενος αγώνας για το Falken Motorsports είναι ήδη το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ο προκριματικός αγώνας ADAC είναι η πρόβα φόρεμα πριν από τον 24ο αγώνα ADAC TOTAL, που πραγματοποιείται από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου 2021.







13 views0 comments
bottom of page