top of page
Search

HIGH 5 – H Falken θέτει ψηλά το πήχη δίνοντας 5 ΧΡΟΝΙΑ εργοστασιακή εγγύση σε όλα της τα ελαστικά.

Οι πελάτες που επιλέγουν το Falken θα επωφεληθούν τώρα από την πρόσθετη διαβεβαίωση μιας ολοκληρωμένης πενταετούς εγγύησης σε ολόκληρη τη γκάμα των ελαστικών επιβατικών αυτοκινήτων, SUV, ελαφρών φορτηγών και φορτηγών. Αυτή η εκτεταμένη εγγύηση καλύπτει επίσης τα εργοστασιακά ελαστικά OΕ (Original Equipment) της Falken. Η απλή και διαφανής διαδικασία δεν απαιτεί εγγραφή, καθιστώντας εύκολη τη διαχείριση και διασφαλίζει ότι τόσο ο έμπορος όσο και ο πελάτης αποζημιώνονται και τελικά ικανοποιούνται.




Ισχύει από την ημερομηνία πώλησης (ή κωδικός DOT στο ελαστικό όπου δεν υπάρχει διαθέσιμη απόδειξη), όλα τα ελαστικά της Falken φέρουν τώρα απεριόριστη εγγύηση χιλιομέτρων έναντι κατασκευαστικών ελαττωμάτων για πέντε χρόνια ή έως ότου το βάθος του πέλματος δεν είναι κάτω από 2mm σε μία από τις κύριες αυλακώσεις πέλματος. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αξίωσης, ο έμπορος θα επιθεωρήσει το ελαστικό που θα το επιστρέψει στο τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης της Falken.


Εάν βρεθεί κάποιο εργοστασιακό ελάττωμα, θα πληρωθεί μια πίστωση στον έμπορο, υπολογιζόμενη πολλαπλάσια της τιμής αγοράς από το υπόλοιπο βάθος πέλματος ως ποσοστό του αρχικού πέλματος, έως και 2mm τουλάχιστον. Κατόπιν αιτήματος, μπορεί να παρασχεθεί ένα νέο ελαστικό για την αντικατάσταση ελαστικών με εναπομένον βάθος πέλματος άνω του 90%.


Αυτό το ποσό πιστώνεται στον έμπορο ο οποίος με τη σειρά του επιστρέφει τον πελάτη του. Ένα πρόσθετο τέλος διαχείρισης για την κάλυψη εξόδων (ανάλυση, τοποθέτηση, διάθεση ελαστικών, διαχείριση θα διασφαλίσει ότι ο έμπορος θα αποζημιωθεί πλήρως για την υποστήριξή του. Οι εξαιρέσεις περιλαμβάνουν ακατάλληλη χρήση, όπως λανθασμένη πίεση αέρα, υπερφόρτωση ελαστικών, κακή χρήση και τυχαία ή εξωτερική ζημιά.


«Τα ελαστικά μας αναπτύσσονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας. Ως εκ τούτου, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε την εγγύησή μας, η οποία θα θέσει τα πρότυπα στον κλάδο », εξηγεί ο Daniel Hupke, Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας και Διασφάλισης Ποιότητας στην Falken Tire Europe GmbH. «Αυτό που ήταν πιο σημαντικό για εμάς ήταν ότι θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ισχυρή και διαφανή υπόσχεση εγγύησης, την οποία έχουμε επιτύχει με μια απλή διαδικασία. Επιπλέον, οι διοικητικές απαιτήσεις προς στον έμπορο ελαχιστοποιούνται και στην καλύτερη περίπτωση έχουν πολλούς νέους πελάτες που μπορούν να εμπιστευτούν την ποιότητα των ελαστικών Falken. "


108 views0 comments
bottom of page