top of page
Search

SINCERA SN110 - Το ιδανικό ελαστικό για αυτοκίνητα εντός πόλης.

Το νέο ελαστικό αυτοκινήτου SINCERA SN110 της Falken φέρει τεχνολογία μέσα στο ελαστικό (πέλμα) αλλά και στο σχεδιασμό του σκελετού, στοχεύει να προσφέρει τα μέγιστα στην ελαχιστοποίηση της φθοράς και την βελτιωμένη πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα. Αυτού του είδους αναβαθμισμένες τεχνολογίες τις συναντάμε στα ελαστικά της FALKEN.




Ένα εντατικό διετές αναπτυξιακό πρόγραμμα από την ομάδα της FALKEN έχει επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στο δυναμικό φρενάρισμα και τη δυναμική οδήγηση σε σχέση με τον προκάτοχό του, το SINCERA SN832 ECORUN, και ταυτόχρονα αυξάνει τη διάρκεια ζωής των ελαστικών σε σύγκριση με επώνυμα ανταγωνιστικά προϊόντα στην κατηγορία premium.


Οι μηχανικοί εξέτασαν κάθε πτυχή του σχήματος, της κατασκευής και των υλικών του ελαστικού για να επιτύχουν αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα. Η μελέτη που έγινε αφορούσε την ροή του αέρα κατά την κύλιση του ελαστικού, υιοθετώντας ένα αεροδυναμικό πλευρικό τοίχωμα που συμβάλλει τα μέγιστα στην εξοικονόμιση καυσίμων.





Με μια τόσο συναρπαστική προσφορά που συνδιάζει νέα τεχνολογιά, χαμηλά επίπεδα θορύβου, μεγάλη χιλιομετρική απόδοση και προνομιακή τιμή το SINCERA SN110 θα είναι η πιό δημοφιλής επιλογή για εμπόρους και τελικούς καταναλωτές.

174 views0 comments
bottom of page